РАКЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗЛЕКУВАН

                            ВЪВЕДЕНИЕ

cvr_zago_small

След като са чули за случай на излекуване на рак, които са резултат от използването на метода, обяснен в тази книга, много хора ме помолиха да им разкрия тайната. Методът, който предлагам, е в тази книга, която благосклонно ви предоставям за да прочетете.

Аз наистина не се смятам за създател или откривател на този метод. Нито искам да бъде приеман за пионер в това, или с други думи да бъда смятан за първият, който е използвал тази рецепта и е постигал положителни резултати. Това не би било истината. Много преди мен има други, които биха могли с пълно право да предявят искания за тази заслуга.

Тази книга има за цел само да разпространи този метод, който се е доказал като много ефикасен в няколко случая. Ако аз имам някаква заслуга, тя е че съм го разпространил. Това, което е написано в тези непретенциозни страници и просто документиране на процедура, която е показала положителни резултати много пъти, процедура, използвана от мен и от другите, които са чули за рецептата и я използват с голям успех. Защо да не използвате дадените тук предложения за нуждите на вашия случай. Процедурата е много лесна и е лесно достъпна.

Опитайте този метод.

Тази рецепта не е скъпа, няма противопоказания и странични ефекти, целта и е единствено да облекчи мъките на страдащите и на тези, които са свързани пряко или непряко с тях и които понякога са безпомощни, изправени пред чудовищността на проблема.

Ако някои хора са се излекували като са използвали този прост и не скъп метод, защо да не предоставим същата възможност на голям брой хора. Моята единствена цел е тази.

Не твърдя, че предлагам магически метод. Освен това, тъй като осъзнавам важността на този метод не искам да го пазя в тайна или да го използвам само за собствена изгода: това би било егоистично.

Идеята е да се информират хората за съществуването на рецепта, която може да излекува рака и която вече е била използвана; да предложа метод, които е достъпен за всички, за всички тези, които са заинтересувани от използването му. Книгата обяснява как тези, които искат това, могат да приложат на практика тази възможност.

Освен това не бих искал да отхвърлям достойните за похвала представители на медицинското съсловие, или още по лошо да дискредитирам всички научни изследвания, които са направени, за да се реши проблема с рака, тази чума на века. Всички изследвания, които са направени в битката да се пребори болестта заслужават голяма похвала, независимо от къде идва тя. Всичко, което вече е било направено и всичко, което предстои да се направи, за да се реши този проблем, продължава да бъде валидно и заслужава цялата ни подкрепа и уважение. Надяваме се, че продължаващото развитие в тези проучвания ще позволи на човека напълно и безусловно да овладее тази болест, която от дълго време е източник на страдание за човешкия род. Нека да си помогнем един на друг в тази обща война, която засяга всички и трябва да включва всички нас.

Бих желал да предложа скромния си принос, да облекча жестоките страдания на хората, които са толкова унижени от неизбежността на хирургическата операция  и от тези методи, които ги обезобразяват, като това е единственото лечение, достъпно в момента според традиционната медицина. Бих искал да спестя на страдащите от рак

ужасните последици от радиотерапията, химиотерапията (които са истинско насилие над организма!) и другите методи от този вид. Системата, обяснена тук е много по-евтина, безболезнена и естествена.

Всеки може да я използва в дома си. А резултатите са толкова задоволителни, че хората, които са били излекувани, дори и тези в терминален стадий на рака, могат да се завърнат към нормалния си живот след два или три месеца, с дори по-голяма енергия и с по-добро качество на живота, вероятно защото могат да му се насладят още веднъж след като всичко им е изглеждало безвъзвратно изгубено. Бих искал тази формула да се използва заедно с всички останали методи, тези които са ни известни и тези, които предстои да открием, за да направим обединен фронт, да премахнем тази фатална болест завинаги от лицето на земята.

Целта на тази книга, с цялата и простота и яснота, да предостави следа, знак за тези, които трябва да се борят с ужасни болести като рака и останалите дегенеративни заболявания.

Скъпи приятелю, ако някой, който ти е близък има тази страшна болест, заедно с традиционното лечение, през което преминава му предложи и този прост метод на лечение. Той може да проработи. Той е бил причината за истински излекувания  много, много пъти, спасявал е животи. О, само ако имаше статистика за случаите на излекуване, които са станали на петте континента! Нищо не ви струва да опитате. Нищо не губите. А един живот може да бъде спасен.

Публикувано в Без категория от admin на май 25th, 2011.

Коментарите са спрени.