ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК- Д-Р ХУЛДА КЛАРК

klark_cures_cancerОТКЪСИ ОТ КНИГАТА:

Причината

Много години ние вярвахме, че ракът е различен от другите болести.   (Смята се, че раковите клетки имат специално свойство, наречено малигненост. Това схващане се основава на научни експерименти, които показват, че култивираните в лабораторни условия клетки стават малигнени, прогресирайки в определен ред от начална фаза през промоция, докато се стигне до трансформация. Трансформацията е необратима. Тъканта е станала “малигнена” и не може да стане отново нормална. Но дали това е нещото, което става наистина в човешкото тяло? (бел. авт.)  

Вярвахме, че ракът се държи като огън – щом веднъж се разгори, не можеш да го спреш. Ето защо той трябва да се изреже, да се облъчва с рентгенови лъчи докато загине или да се разруши с химически вещества всяка ракова клетка в тялото, тъй като тя не може да стане отново нормална. НИЩО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО-ПОГРЕШНО! Ние вярвахме също, че различните видове рак като например левкемията и ракът на гърдата имат различни причини. И това е погрешно!

В тази книга вие ще видите, че всички видове рак са подобни. Всички те се причиняват от един паразит. От един единствен паразит! И той се нарича човешки чревен метил. Ако унищожите паразита, ракът изчезва веднага. Тъканите стават отново нормални. За да се разболеете от рак, трябва да имате този паразит в тялото си.

Как човешкият чревен метил може да причини рак? Този паразит обикновено обитава червата и причинява незначителни увреждания като колит, болест на Крон, синдром на раздразненото дебело черво, а понякога не дава с нищо да се разбере за присъствието му. Ако обаче навлезе в някой орган като матката, бъбреците или черния дроб, той предизвиква големи увреждания. Когато се засели в черния дроб, той причинява рак ! Това не става при всички хора, а само при онези, в организма на които има натрупан изопропилов алкохол. Сто процента от раково болните имат и чревен метил, и изопропилов алкохол в черния си дроб. Именно разтворителят изопропилов алкохол е отговорен за настаняването на чревния метил в черния дроб. За да развиете рак, трябва в организма ви да има едновременно паразит и изопропилов алкохол.

Метили

 

За да разберете същността на рака, трябва да научите някои факти за човешкия чревен метил. Неговото научно име е Fasciolopsis buski. Метилите са едно от семействата на рода “Плоски червеи”. По-долу ще видите снимка на препарат на човешкия чревен метил, оцветен, за да се виждат всички детайли. Той е плосък като лист. Паразитът не е неизвестен. Изучава се поне от 1925 г.

 

 

Това е паразитът, причиняващ рак

 

За да се възпроизведе, този паразит трябва да премине няколко стадия. Първият стадий е яйце. Възрастният индивид произвежда милиони яйца. Перисталтиката на червата ги придвижва и те се изхвърлят от човешкия организъм посредством дефекацията. Възрастният организъм обаче остава здраво заловен за чревната стена (или черния дроб, където причинява рак или матката, където предизвиква ендометриоза, или тимуса, причинявайки СПИН, или бъбреците, обуславяйки Ходжкинова болест).

 

Повечето от нас получават от време на време малки наранявания на чревната лигавица. Тези ранички позволяват на микроскопичните яйца да попаднат в кръвния ток (и яйцата на други паразити попадат в кръвта по същия начин). Размерът му е около 0,1 мм.

 

Някои от тези яйца се излюпват в червата или в кръвта. Микроскопичните новоизлюпени организми се наричат мирацидии и представляват втория стадий от жизнения цикъл на паразита. Те плуват благодарение на малки косъмчета. И разбира се, ще попаднат в черният дроб, чиято функция е да обезврежда токсините. Той ще ги унищожи веднага, щом достигнат до него с кръвта от червата. При нормалните хора те нямат шанс да оцелеят.

 

Метили и изопропилов алкохол

 

НЕЩО НЕОБИЧАЙНО СЕ СЛУЧВА С ХОРАТА, КОИТО ИМАТ ИЗОПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ В ТЯЛОТО СИ.

Черният им дроб не е способен да залови и убие мъничките мирацидии. На тези бебешки стадии на практика се разрешава да си направят дом в черния дроб и други органи. В организма на хора с натрупан изопропилов алкохол метилите се размножават! Мирацидиите (новоизлюпилите се бебета) образуват топчета, наречени редии. Всяка редия (топче) е жива! Тя се измъква от мирацидията и започва да се репродуцира. Всяка една от 40те редии създава по още 40 редии! И всичко това – само от едно яйце!

 

Този паразит снася яйца и продуцира милиони редии във вашето тяло! В шийката на матката, в белите дробове, навсякъде, където имате рак! Редиите се отнасят с кръвта до различни тъкани и се заселват в тези от тях, които им го позволяват. Пушаческите бели дробове, гърдите с доброкачествени кисти, простатната жлеза, пълна с тежки метали – всички те позволяват заселването на редиите. (Може би промененият електрически заряд или магнитни сили на увредените органи са тези, които позволяват по-нататъшното развитие на стадиите на метила. Може и да се касае просто за слаб имунен надзор. Възможно е също загиналите клетки на увредения орган да предоставят храна за бебешките стадии. Само по-нататъшната изследователска работа е в състояние да разкрие истината.)

 

Редиите се заселват в черния дроб и други органи и се размножават с трескава бързина. Внезапно те променят формата си, като придобиват опашка и способност да плуват отново. Сега те се наричат церкарии.

Щом намерят подходящо място, където да се прилепят, церкариите губят опашките си, започват да нарастват и образуват “какавиди”. Тази форма на паразита се нарича метацеркария. Нормално церкариите се превръщат в метацеркарии, когато се закрепят върху листата на растение, растящо в близост до някое езерце. Метацеркариите образуват много плътни обвивки, които им помагат да издържат през зимата. Изопропиловият алкохол в организма разтваря тази обвивка и по така премахва последната бариера пред метила да завърши своя жизнен цикъл, където и да се намира в човешкото тяло!

 

След като загубят обвивката си, метацеркариите в тъканите растат и се превръщат във възрастни индивиди. НЕ В ЧЕРВАТА, А В ЧЕРНИЯ ВИ ДРОБ! Така жизненият цикъл е вече пълен. От яйце през мирацидия, редия, церкария и метацеркария до възрастен индивид! Всички тези форми на метила се хранят, смучат и поглъщат ваши телесни течности.

 

Нормалният цикъл на метилите е следният:

Стадий Нормален жизнен цикъл
1. Яйце Изхвърля се чрез екскрементите върху почвата, откъдето дъждовете го отмиват и попада в езерцата
2. Мирацидия Излюпва се от яйцето. Плува с помощта на реснички и трябва да намери до 1-2 часа междинен  гостоприемник – охлюв. В противен случай ще загуби инвазивната си сила.
3. Редия Развива се вътре в мирацидията под форма на топче до отделянето си. Това са “майките” редии и всяка една носи  в продължение на до 8 месеца “дъщери” редии. Това става в лимфните пространства на охлюва. Дъщерите пък по подобен начин развиват в себе си церкарии.
4. Церкария Има опашка, която използва, за да напусне охлюва и плувайки да достигне до някое растение. Ако охлювът се е закрепил на някакво растение, церкарията може да се прикрепи към него посредством смукало и да започне в рамките на минути да се инцистира (да образува „кокона”). Опашката се откъсва, отплава и се разтваря във водата.
5. Метацеркария Това е киста с две обвивки. Външната обвивка е много лепкава, но при ядене на растението, към което е прилепнала, тя се отлепва и кистата попада в устата. Вътрешната обвивка е от кератин и е „почти неразрушима”. Така кистата попада несдъвкана в стомаха и е неуязвима за стомашния сок. Когато достигне дванадесетопръстника, контактът с чревните сокове разтваря обвивката и освобождава кистата. Тя се залавя за чревната стена и започва развитието си, за да се превърне във възрастен индивид.
6. Възрастениндивид Живее в червата ви в продължение на много години и може да отделя около 1000 яйца на едно чревно движение.

Както се вижда от таблицата, нормално човекът е гостоприемник на възрастните метили и нормално те остават само в червата му. Можете ли да си представите бъркотията, която настъпва във вашето тяло, ако трябва да изпълнявате работата и на охлюва?

И като че ли това не е достатъчно. Нещо ново се случва, щом възрастните форми достигнат черния дроб. Появява се един растежен фактор, наречен ортофосфотирозин. Възникнал е изверг! Растежните фактори карат клетките –  неговите клетки, но и вашите собствени клетки да се делят! Сега вие имате рак.

РЕЦЕПТА ЗА ИЗЛЕКУВАНЕ НА РАКА

 

Програма за унищожаване на паразитите

 

 1. 1. Свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех

Ден 1: Това е денят, в който започвате. Започнете веднага, щом получите тинктурата. Поставете една капка в ½ чаша вода. Изпийте я на гладен стомах преди нахранване.

Ден 2: Поставете две капки в ½ чаша вода. Изпийте я на гладен стомах преди нахранване.

Ден 3: Поставете три капки в ½ чаша вода. Изпийте я на гладен стомах преди нахранване.

Ден 4: Поставете четири капки в ½ чаша вода. Изпийте я на гладен стомах преди нахранване.

Ден 5: Поставете пет капки в ½ чаша вода. Изпийте я на гладен стомах преди нахранване.

Ден 6: Поставете две чаени лъжички в ½ чаша вода. Изпийте я бавно на глътки. Прибавете подсладител и ароматизатор, за да улесните преглъщането на тинктурата. Можете да я разтворите и в плодов сок. (Ако сте над 150 паунда – около 68 кг, вземете 2 ½  чаени лъжички, а ако сте над 200 паунда – около 91 кг, – 3 лъжички (1 pound=0,453 кг (бел.пр.)).

Тази доза унищожава всички стадии на метила, включително в чревното съдържимо, локализация недостигаема за по-малките дози и електрическия ток. Алкохолът в тинктурата може да ви накара да се почувствате леко замаяни в продължение на няколко минути. Постойте седнали, докато това премине. Можете да сложите шишенцето с тинктурата в хладка вода, за да се изпари малко от алкохола, но не в гореща, тъй като може да се намали противопаразитната сила на тинктурата. След това вземете 500 мг ниацинамид като противодействие на токсичността на алкохола. Може да почувствате и леко гадене, което продължава няколко минути. Разходете се на чист въздух или просто се отпуснете докато премине.

В продължение на една година вземайте Свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех по 2 чаени лъжички седмично, за да унищожите всички паразити и техните стадии, които прихващате от останалите членове на семейството, приятелите и домашните любимци.

Членовете на семейството и приятелите ви ще трябва да вземат от тази тинктура по 2 чаени лъжички през седмица, за да не ви реинфестират. Те могат да имат в червата си стадии на чревен метил, без да имат симптоми. Когато тези стадии се предават на човек, който е имал карцином обаче, те веднага се отправят към още ненапълно възстановения орган, където се настаняват и започват да се размножават.

21-дневна програма за лечение на рака

Вашите добавки са разделени на управляеми “пакети”. Всеки ден се добавят нови към тези, които вече вземате. Вие ще достигнете пълната програма за около една седмица. Дотогава вашето тяло ще е вече в значителна степен прочистено от токсини и може да започне “туморният дренаж”. Това става през втората седмица от лечението. През третата седмица тялото се прочиства отново, за да започне действителното свиване. Туморите, които могат да бъдат видени или почувствани, получават и допълнително местно третиране.

Можете набързо да прегледате раздела за специалните проблеми и да видите дали не бихте искали да прибавите нещо към добавките, които вече вземате.

Внимание: Дозите, препоръчвани тук, са само за болни от рак и се отнасят за период от само три седмици. НЕ използвайте тази лечебна програма за ПРЕДПАЗВАНЕ от рак или за лечение на други болести. Не съм правила оценка на тези дози за по-продължителен период от време.

Много хора приемат лесно тези дози. Но ако сте измършавели, нямате апетит и нямате къде да сложите добавките, просто направете най-доброто, което ви е по силите.

 

Ден 1

1. Унищожете всички паразити само за един ден. Това включва прочистване след загиването на тениидозните стадии, метилите и аскаридите. Вземете:

 • 2 чаени лъжички свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех
 • 9 капсули карамфил (по 500 мг всяка)
 • 9 капсули пелин (по 200 до 300 мг всяка)

Смесете тинктурата с плодов сок (изстискан на ръка) или чешмяна вода и го изпийте с лъжица или на бавни глътки. Можете да добавите подсладител и канела. Не оставяйте разтворът да престоява, защото след двадесет минути започва да губи силата си. Пазете бутилката с тинктурата в хладилник. Капсулите се вземат една по една след това. Могат да се вземат и отделно от тинктурата по друго време на деня. Дръжте близо до себе си парче хляб, за да преглътнете с него, ако някоя капсула ви заседне на гърлото. Ако имате рак на стомаха или черния дроб, не трябва да приемате алкохолна тинктура. На пазара има капсули с обелки от черен орех на прах, но внимавайте, тъй като някои нямат никаква сила, а други са прекалено силни!

По-късно през деня направете прочистване с цистеин и озонирано олио за евентуални укрили се паразити и преживели вируси.

Вземете по 2 капсули L-цистеин от 500 мг през 30 минути. Можете да ги отворите и да изсипете съдържанието им в бульон или кисела течност (например вода с лимон). Това предотвратява евентуални болки в стомаха от неразтворени кристалчета цистеин. Останете седнали до преминаване на страничните ефекти (половин час). Не шофирайте.

 • Прибавете 4 капки HCl (5%) към една чаена чаша зехтин. Озонирайте в продължение на 25 минути, като използвате керамичен или дървен аератор. После завинтете добре капачката на шишето и съхранявайте във фризер до използването му. Ако ще го използвате същия ден, дръжте шишето в хладилника. Взема се 1 супена лъжица поне 5 часа след цистеина. Ако го вземете по-рано, то ще намали някои от ефектите на цистеина. Озонирания зехтин може да се приеме с варени картофи или макаронени изделия. Така той е много вкусен. Не го гълтайте наведнъж, защото ще предизвика гадене.

Вземайте озонирания зехтин, дори все още да не сте си набавили цистеин. И обратното, ако още не сте си набавили озонатор, това не е причина да не вземате цистеин. Ще наваксате, когато получите липсващите съставки.

Извършвайте цялата противопаразитна програма всекидневно.

Количеството на  свръхсилната тинктура от обвивки на черен орех може да бъде увеличена до 10 чаени лъжички дневно, ако на човека остават броени дни, особено при такива локализации на рака като мозъка и костния мозък, които са трудно достижими. Можете да вземете цялото количество наведнъж или по две чаени лъжички през пет минути в продължение на половин час.  Друга ефективна схема се състои от по 8 чаени лъжички, взети през един час. Изберете по-лекия за вас вариант. От карамфила и пелина са необходими само по 9 капсули. Опитайте се да избегнете гаденето, като приемате по малко хляб с по 1 или 2 капки стерилизирано ментово масло на него. Може би се питате защо трябва да се повтаря лечението, ако тези дози са наистина ефективни. Обяснението е, че паразитите, намиращи се в туморите, са твърде трудни за достигане поради липсата на кръвоснабдяване в туморната маса. Те непрекъснато излизат от тумора и трябва да бъдат унищожавани, за да не заразят отново тялото.

2. Правете зепинг всеки ден. С това постепенно ще премахнете феритина от повърхността на белите си кръвни клетки.  Освен това зепингът доставя на тялото ви магнитно поле със северен полюс, което освен прякото унищожаване на паразитите и бактериите, отстранява лантанидните метали. Ако сте много тежко болни, правете по-чест зепинг.

3. Започнете зъболекарската работа. Ако ви остават броени седмици, но все още можете да седите на зъболекарски стол, вземете първия предлаган ви час и поискайте да ви извадят всички зъби с пломби (метални и пластмасови). Нямате време за дългата работа по почистване на зъбите с малки пломби. Не губете нито един ден в опити за спасяване на който и да е зъб! Могат да ви поставят обща упойка, ако зъболекарят е съгласен.

Уверете се, че кавитациите, които се виждат на рентген са почистени. Скритите кавитации могат да почакат.

[Забележка: Ако броят на червените ви кръвни телца е 3,2 или по-нисък, трябва да поискате да ви прелеят кръв преди зъболекарските манипулации, за да компенсирате малката загуба на кръв при изваждането на зъбите. Трябва също да сте спрели противосъсирващите лекарства и да не сте използвали аспирин за успокояване на болките в деня преди и в деня на зъболекарската работа. Ако броят на тромбоцитите ви е под 10 000, трябва да поискате да ви прелеят тромбоцити преди извършването на зъболекарската работа, за да се предпазите от по-голямо кървене.]

Ако ви казват, че ви остават повече от три седмици живот, приемете първата предложена ви дата за започване на зъболекарската работа и започнете с вадене на зъбите, имащи големи метални или пластмасови пломби, на зъбите с коронки и тези с коренови канали. След пет дни, които са необходими за затваряне на венците, направете дигитално рентгеново изследване на предните зъби. Зъбите с пластмасови пломби трябва да бъдат идентифицирани и пломбите отстранени. Сега вашето възстановяване зависи от перфекционизма на зъболекаря. И най-малкото останало парченце пластмаса ще продължи да ви трови и ще препятства възстановяването ви, което ще проличи на следващата кръвна картина (високи LDH, алкална фосфатаза и глобулин и ниско желязо). Оставете пресните дупки отворени до нормализиране на кръвната картина. Поддържайте хигиена като ги миете след нахранване с четка с колоидално сребро и масло от риган.

Изплаквайте вечерно време преди лягане устата си със зъбна белина в продължение на един месец. Заемете се с грижливо и точно изпълнение на Програмата за предотвратяване на инфекциите след решаване на проблемите със зъбите още в деня на зъболекарската работа.

4. Считайте всички важни лекарства, които ви се налага да вземате, за замърсени с бои, бензол и изопропилов алкохол. Обработете ги по начина, описан в раздела “По-безопасни обезболяващи” .

5. Започнете диета за свиване на туморите. Подберете си храни, несъдържащи малонат. Отстранете от тях наведнъж азбеста, боите и лантанидите с двукратно накисване в гореща вода с 10 минути помежду тях за охлаждане. След това стерилизирайте всичко с изключение на водата. Във всяка храна, сервирана в чинията ви, поставяйте по няколко капки солна киселина (5%, USP) и разбърквайте добре. Общото количество солна киселина, която можете да прибавяте дневно в храната си е 45 капки, което не включва използваната киселина при кулинарната обработка на храната.

6. Изхвърлете цялата си козметика, лосионите, мехлемите, дезодоранта, шампоаните, препаратите за бръснене, боите за коса, очната линия, сапуните, освежителите за уста, пастата  за зъби, лака за нокти, всичко, което прилагате върху тялото си. Преминете на нашите рецепти. Още рецепти можете да намерите в книгата ми “Лечението на всички видове рак”. Вземете душ и отмийте химикалите от косата си с боракс и лимонена киселина. Не използвайте сешоар за коса. Обличайте се много топло. Можете да използвате насипна къна. Ако косата ви е вече боядисана, намажете я със зъбна белина и я оставете така за 5 минути, след което я изплакнете с лимонена киселина. Това няма да увреди цвета. Перете дрехите си с чист боракс. Изперете с белина еднократно всички дрехи, за да отстраните азо боите и металния германий. Всички токсини с изключение на боята за коса и токсините, намиращи се вътре в туморите ви, ще напуснат тялото ви още през първата седмица. Отстраняването на токсините, намиращи се вътре в туморите изисква специална седемдневна програма, която започва през втората седмица.

7. Започнете да вземате глутатион от 500 мг. Вземайте по две капсули три пъти дневно, като трябва да приключите преди времето за сън, защото енергията, която ще ви даде глутатионът, може да наруши съня ви. Ако сте приковани на легло, вземете двойна доза глутатион. Ако ви казват, че имате броени дни, вземайте по тридесет капсули дневно. Вземайте съдържанието им наведнъж, разбъркано с мед или кленов сироп (обработени с HCl за стерилност). Ако получите диария, ги разделете на няколко дози с храната.

8. Започнете да вземате Луголов разтвор. Поставете шест капки в ½ чаша вода. Приготвяйте си и изпивайте това количество три пъти дневно на края на всяко хранене. Ако имате подуване на корема, вземете една доза и преди вечерния сън. Няма нужда от добавяне на HCl към разтвора.

9. Започнете да вземате тироиден хормон – един гран сутрин при ставане от сън. На следващата сутрин вземете два грана. Ако преди това сте били на тироидна терапия, това е най-малката подходяща за вас доза. (Някой аптекар може да ви помогне да преизчислите търговския препарат, който вземате в гранове). Не забравяйте да обработите таблетките с витамин В2.

10. Определете си дата за кръвен тест (SMAC 24: трябва да включва серумно желязо) и сканиране (направете справка с главата, посветена на разчитане на резултатите от рентгеновите и други изследвания.

11. Накиснете бъбречни билки за едно денонощие.

12. Накиснете чернодробни билки за едно денонощие

Краят на ден 1

Вече направихте доста. Утре вероятно ще се чувствате по-добре. Ако не сте могли да изпълните нещо, направете го веднага, щом пристигнат заявените от вас добавки. Първият ден е много важен и трябва да му се даде най-висок приоритет.

С всеки следващ ден ще се прибавят още хранителни добавки. Не спирайте да вземате тези, които сте приемали през предишните дни.

Поглед върху ден 1

Преди закуска 2 чаени лъжички свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех, 9 капсули карамфил, 9 капсули пелин (по 200 до 300 мг всяка),2 глутатиона (по 500 мг всеки), тироиден хормон (1 гран).
Закуска Спазвайте указанията храната да не съдържа малонат, да е стерилизирана, да не съдържа бои, азбест и др. Завършва с приемане на Лугол (6 капки) в ½ чаша вода. (Без HCl.)
Средата на сутринта Запишете си час при зъболекар и час за кръвен тест. Направете зепинг в удобно за вас време. “Почистете” всички медикаменти, които се налага да приемате. Изхвърлете цялата купешка козметика за тяло.
Преди обяда 2 глутатиона (от 500 мг).
След обяда Луголов разтвор (6 капки в ½ чаша вода).
Следобед 4 цистеина (по 500 мг всеки). Озонирайте в продължение на 25 минути малко стерилизиран зехтин, който да вземете по-късно. Изперете с боракс и белина всички ваши дрехи и постелно бельо.
Преди вечеря 2 глутатиона (от 500 мг).
След вечеря Луголов разтвор (6 капки в ½ чаша вода). Накиснете бъбречни и чернодробни билки.
Преди сън 1 супена лъжица озонирано олио с някаква храна.

Ден 2

Капсулите с добавките могат да бъдат изпразнени и смесени в добре затварящ се контейнер. Взема се по 1/3 от количеството в контейнера с всяко хранене. Ще наричаме по-нататък тази смес “витамикс”. Добавките, които са с особено лош вкус, ще трябва да се подправят. Много важно е да не чувствате отвращение към хранителните си добавки. Можете да използвате добавки под формата на подправки (копър, куркума, коктейл от цвекло, масло от риган, масло от Gaultheria) за замаскиране на добавките с лош вкус (хрущял от акула, MSM, папаин, DMSO и други).

1. Започнете рецептите с бъбречни билки (1¼  чаена чаша дневно) и чернодробни билки (2 чаени чаши дневно). Това ще подобри функциите на бъбреците и черния дроб така, че да бъдат веднага обезвредени и отмити токсините. Пропускам магнезия, защото за него има специални инструкции по-нататък. Преди да изпиете билките, поставете по две капки солна киселина във всяка чаша и разбъркайте.

2. Вземете коензим Q10 (десет от 400 мг) веднага след ставане от сън преди или след тироидния хормон. Вземайте тази висока доза на ден 7, ден 14 и ден 19. През всички останали дни вземайте само по една капсула дневно. Коензим Q10 ще започне разграждането на натрупаните в далака и мастните депа азо бои и специално на Судан ІV, DAB и Суданово черно В. Можете да не поглъщате капсулите, а да ги отворите и смесите с чист мед или да ги сложите направо в устата си. Вземайте коензима в интервал от 5 часа преди редукторите цистеин, глутатион и витамин С. Най-удобно е това да стане рано сутринта.

3. Започнете да вземате витамин В2 и магнезий. Вземайте по две капсули витамин В2 (от по 300 мг) и една капсула магнезиев окис (300 мг) три пъти дневно. Това ще ликвидира бензола и фенола, натрупани в далака и мастните ви депа и ще подпомогне детоксифицирането на азо боите на същите места.

4. Бетаин хидрохлорид (около 300 мг) – по три капсули три пъти дневно по време на хранене. Той унищожава клостридиите в колона.

5. Започнете да вземате витамин В12 от 1000 мкг – по 2 три пъти дневно по време на хранене. Този витамин  води до излюпване на яйцата на Ascaris. Затова той се взема след като вече сте взели цистеин и озонирано олио, провели сте зепинг и сте прибавили HCl към храната си. Ако не сте, отложете вземането му.

6. Витамин С, 2000 мг (равно на 2 грама или ½ чаена лъжичка) три пъти дневно. Не го замествайте с никакви “минерални аскорбати” или други подобни на витамин С продукти, тъй като те съдържат токсични окислителни продукти. Можете да вземате и по-високи дози.

7. Пилешки бульон – по половин литър дневно през ден, като се редува с хрущял от акула (две или повече супени лъжици дневно).  Преди консумацията и на двете течности се прибавят по две капки солна киселина.

8. Започнете бромелаин или папаин – по четири капсули от 1000 мг два пъти дневно. Ако сте много болни, вземайте и двете вещества. Това ще смели и изчисти феритиновата обвивка от белите кръвни клетки и ще възстанови имунитета. Вземайте ги поне 15 минути преди ядене.

9. Куркума и копър. Вземайте по шест капсули или една чаена лъжичка от всяка подправка три пъти дневно. Не смесвайте с храната, както препоръчвам за други хранителни добавки, тъй като куркумата и копърът са толкова силно ароматни, че ще доминират върху вкуса на храната ви. Можете да ги смесите с подсладена вода. Стерилизирайте всяка от тях с по две капки HCl.

10. Ако имате тумори, които се виждат или напипват, използвайте местното средство за свиване на туморите.

 

Поглед върху ден 2

Преди закуска Десет капсули коензим Q10 от 400 мг. Повторете противопаразитната програма (2 ч.л. свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех, 9 капсули карамфил и 9 капсули пелин), тироиден хормон  – два грана.За да приготвите днешния витамикс, отворете и смесете 6 глутатионови капсули, 6 капсули витамин В2 от 300мг, 3 капсули магнезиев окис от 300 мг, 9 капсули бетаин хидрохлорид от 300 мг и 6 капсули витамин В12 от 1000 мкг. (Можете да приемете поотделно всички тези добавки под формата на капсули или таблетки, но смесването на добавките с храната прави много по-лесно преглъщането им, дори някои хапки от храната да не са много вкусни.). Сложете 1 чаена лъжичка бромелаин или папаин в някаква течност и разбъркайте, за да направите “коктейл” (можете да ги приемете и като капсули). Ако сте много зле, вземете и двете вещества. Стерилизирайте всички смеси и храни.
Закуска Вземете два грама витамин С. Смесете 1/3 от вашия витамикс с част от закуската си и го преглътнете наведнъж. Сложете 15 капки HCl в храната и напитката си и размесете добре. Вземете 6 капсули копър и 6 капсули куркума. Завършете закуската си с 6 капки Луголов разтвор.
Средата на сутринта Пригответе билковата бъбречна рецепта (изпийте 1¼ чаша в продължение на целия ден). Пригответе билковата чернодробна рецепта (изпийте 2 чаши в продължение на целия ден). Добавете към всяка чаша по 2 капки HCl. Направете зепинг, когато ви е удобно.
Обяд Вземете два грама витамин С, втората 1/3 от вашия витамикс и сложете 15 капки HCl в храната. Вземете 6 капсули копър и 6 капсули куркума. Завършете обяда си с 6 капки Луголов разтвор.
Следобед Направете прочистване с 4 капсули цистеин от 500 мг всяка. Пригответе голяма тенджера пилешки бульон. Отделете една порция и останалото количество замразете във фризера. Вземете 1 чаена лъжичка бромелаин или папаин или и двете, ако сте тежко болни.
Вечеря Изяжте поне 500 мл пилешка супа. Вземете 2 грама витамин С и последната 1/3 от вашия витамикс. Сложете 15 капки HCl в храната си. Вземете 6 капсули копър и 6 капсули куркума. Завършете вечерята си с 6 капки Луголов разтвор.
Преди сън Завършете прочистването с 1 супена лъжица озониран стерилизиран зехтин. Намажете мястото на тумора с местно туморосвиващо средство, ако се вижда или опипва.

Важни кръвни тестове

Ако са ви взели кръв за изследване на първия ден от програмата ви, ще можете да очаквате резултат на втория или третия ден, защото времето, необходимо на лабораториите да извършат тестовете е 24 часа. Обадете се на вашият лекар, ако не ви се е обадил до този момент, за да ви каже резултатите и го помолете да ви ги каже или да ви ги изпрати по факса. Вие може и да се чувствате добре, но всеки резултат, който не е в границите на нормата, изисква бързо отделяне на внимание.

Разгледайте сами резултатите си след като ги получите. Американската медицинска общественост е свикнала да не споделя резултатите, нито да ги обяснява и да прави колкото е възможно по-малко изследвания. Мисля, че това се прави, за да се избегнат смущаващи въпроси като: “Защо не се подобрявам?” или “Защо моята LDH е толкова висока?” При такова отношение често изобщо се изпуска изследването на чернодробните ензими, серумното желязо и дори на LDH. Не забравяйте да поискате вашия лекар да включи тези изследвания.

Веднага щом получите резултатите, открийте тези, които са твърде високи или твърде ниски и предприемете съответните действия, които са описани в главата “Разчитане на резултатите от изследването на кръвта”.

ИЗБАВИ СЕ ОТ ПАРАЗИТА, ИЗЛЕКУВАЙ РАКА

Когато вече имате рак

 

Ортофосфотирозинът слага началото на злокачествения процес. Ако не действате бързо и не унищожите машината за разплод на паразита, тя ще ви погълне.

Преди да започнете, седнете и помислете малко. Защо този паразит се размножава с такава скорост във вашите органи вместо да си живее кротко в червата ви? Защото изопропиловият алкохол във вашето тяло му позволява да се развива вън от червата. Паразитът прави само това, което правят всички живи същества – оцелява и се размножава. Не е дяволската природа на паразита, която ви е довела рака, а изопропиловият алкохол, натрупан в организма ви. И разбира се инфестирането на селскостопанските животни и домашните любимци с паразити. Но на това ще се спрем по-късно.

Твърде възможно е самите редии или церкарии да произвеждат ортофосфотирозин, за да подпомогнат деленето и размножаването си. Продуцират се и други растежни фактори като епидермален растежен фактор (ЕРФ), тромбоцитен растежен фактор (ТРФ), инсулиноподобен растежен фактор (ИПРФ) и фибробластен растежен фактор (ФРФ). Тези растежни фактори могат да се продуцират и от някои бактерии, но само Fasciolopsis произвежда ортофосфотирозин. Предназначението на растежните фактори изобщо не е да накара вашите клетки да се размножават. В естествени условия паразитните стадии се осъществяват в езерце, пълно с охлюви! Този паразит не е пригоден да осъществява жизнения си цикъл в нашето тяло, но тъй като то отговаря на ортофосфотирозина и на другите растежни фактори по същия начин, както паразита, нашите клетки се размножават, размножават и размножават успоредно с паразита и бактериите.

Избави се от паразита, излекувай рака

 

Добрата новина е, че когато се унищожат всички стадии на паразита, ортофосфотирозинът изчезва за 24 часа! И заедно с това изчезва вашето малигнено заболяване! Сега вие имате задача да се възстановите от пораженията. Вашият рак вече` не може да се върне. Вие сте спечелили битката за живота си.

А КАКВО СТАВА С БИТКАТА ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ? Нека за малко се върнем в кошмара на рака. Защо микроскопичните стадии на паразита избират за размножаването си шийката на матката, простатата или панкреаса? Може би защото в тези органи са се развили безопасни за тях “островчета” от преканцерозни тумори. Тъканите на доброкачествените тумори нямат присъщата на здравите тъкани имунна сила да залавят и убиват нашествениците. Освен това в тези органи се натрупват изопропилов алкохол, някои често срещани токсини като арсен от пестициди, използвани в домакинството, полихлоринирани бифенили (ПХБ), фреон, метали като мед, кобалт, ванадий, живак и никел. В някои случаи в тези органи се откриват и лантанидни метали като итрий и тулий, за които е известно, че причиняват мутации. Наблюдаван е и растеж на фунги, продуциращи един канцерогенен микотоксин патулин (канцерогенен означава причиняващ рак, а микотоксин – токсин, произвеждан от гъбички). Дали е съвпадение, че паразитът се заселва и размножава в най-нездравите ви органи?

 

Трябва непременно да направите три неща:

 

 1. Унищожете паразита и всички негови стадии.
 2. Спрете притока на изопропилов алкохол в тялото си.
 3. Отмийте металите, токсините и бактериите от тялото си, за да се почувствате добре.

Учат ни, че всеки паразит е уникален и за унищожаването на всеки вид паразити се прилагат различни препарати. Има добри препарати, които са ефикасни спрямо няколко вида паразити. Такива са PraziquantelTM и LevamisoleTM и дори FlagylTM и PiperazineTM . Въпреки това използването им не е практично, защото можем да бъдем инфестирани от  дузини различни паразити. По-добре е да ги унищожим всички заедно, въпреки че само чревният метил причинява рак.

Когато се запознаете с лекуваните от мен случаи, ще видите, че при някои от тях се откриват дузина (или повече) паразити от сто и двадесетте паразита, с проби за които разполагам (те са изброени в “Тестовете”). Можете да предположите, че и у вас ще има дузина различни паразити. Ние, днешните хора сме много опаразитени същества! Телата ни са достатъчно големи, за да предоставят храна и подслон за много от тези подвижни твари. Ако бяха прикрепени към кожата ни като въшките и кърлежите, щяхме да ги видим и с един замах да се освободим от тях, но за съжаление, не е така. Нищо не е по-отвратително от представата за ордите от хапещи, дъвчещи, смучещи и пълзящи в плътта ни гадини. Ние не ги виждаме и сме в неведение за това, какво правят в тялото ни.

Билкови противопаразитни лекарства

 

Аборигените от Арктика до Антарктика, както и коренните жители на Америка са знаели, че човек, подобно на останалите животински видове, има вътрешни паразити. За да се освободят от лигавите нашественици, те са прилагали чести прочиствания със средства, предизвикващи диария или повръщане. Много народи продължават да използват такива прийоми. Спомням си, че дори в моето детство ме караха да пия по една лъжица сяра, смесена с меласа и суров лук. За мен това беше много ужасно, но си мисля, че по онова време то е спомагало за намаляване на бремето от червеи и други паразити, което всички ние носим. Защо престанахме да прилагаме тези процедури? Какво ни накара да се отклоним от правилния път? Моите изследвания показаха, че екземата се дължи на заселване с кръгли червеи, епилепсията – на един единствен вид кръгъл червей, Ascaris, шизофренията и депресията – на паразити в мозъка. Астмата се причинява от заселване на Ascaris в белите дробове, диабетът – от говеждия панкреатичен метил Eurytrema, мигрените – от нишковидния червей Strongyloides, а розацейното акне – от Leishmania. Много сърдечни заболявания на човека се причиняват от кучешкия червей Dirofilaria. Списъкът не свършва дотук.

Абсолютно невъзможно е човек да се освободи от всички тези паразити посредством някой фармацевтичен продукт, тъй като всеки от тях действа на един или два паразитни вида. Освен това те имат странични ефекти. Правилно дозираният Flagyl е ефикасен срещу амеби и Giardia, но може да предизвика силно гадене и повръщане. Хининът, използван за лечение на малария, е много токсичен. Представете си, че трябва да вземете десет лекарства, за да унищожите една дузина от вашите паразити! Това е добра новина вероятно за производителите на лекарства, но не и за вас.

Добрата новина за вас е, че три билки могат да ви избавят от 100 различни паразита и то с по-малко главоболие! Без гадене, без нежелано взаимодействие с други лекарства, които може би вземате! Твърде фантастично ли звучи това? Или твърде добре, за да е истина? Това са подаръци на природата за човека. Тези билки са:

 • Обвивки (шлюпки) от плодовете на черен орех (от дърво черен орех)
 • Пелин (от храст Artemisia)
 • Карамфил (от карамфилово дърво)

Тези три билки трябва да се използват заедно. Шлюпките от черен орех и пелинът убиват както възрастните индивиди, така и стадиите на развитие на поне 100 паразитни видове. Карамфилът убива яйцата. Ще се избавите от паразитите само, ако използвате трите билки заедно. Ако унищожите само възрастните индивиди, не след дълго миниатюрните стадии и яйцата ще се превърнат във възрастни. Ако унищожите само яйцата, милионите стадии, намиращи се вече в тялото ви, скоро ще се превърнат във възрастни и ще започнат да снасят яйца. Трите билки са съставки на едно единно лечение.

 

Приемани заедно, трите билки, могат да излекуват малигнените заболявания.

 Карамфил, черен орех и пелин

 

Чудотворното противопаразитно действие на черния орех се намира в зелените обвивки на плодовете му. В действителност, когато тези обвивки почернеят, те са вече безполезни. Големите зелени топчета падат на земята рано наесен. Само след седмица – две обвивките ще започнат да гният. Ето защо всеки, който иска да си направи сам противопаразитно лекарство, трябва да внимава да не пропусне това критично за прибиране на реколтата време. Съветвам всички да си направят това противопаразитно средство и да избавят себе си и семействата си от тези мънички чудовища.

Забележете, че това е тинктура (екстракт, направен с етилов алкохол), а не обикновен екстракт, при който се използва вода. Екстрактът от черен орех, предлаган от компаниите, специализирани в разпространението на билкови продукти, няма противопаразитно действие. На цвят той е черен, а не бледозелен, което показва, че е произведен от обвивки на орехи, събрани по-късно от критичното време. Разбира се, ако имате бързо развиващ се рак или метастази, вие няма да имате време сами да си произведете медикамента.

За начало ще ви е необходимо едно 30 милилитрово шишенце от Свръхсилната тинктура, но ако живеете с други хора, ще ви трябва по-голямо количество. Подгответе си другите две билки – пелина и карамфила, докато чакате да получите тази тинктура от компанията.

Пелинът представлява листа от храста Artemisia. Препоръчвам ви, ако имате място, да си отгледате сами този храст.

Количеството, от което се нуждаете, за да се излекувате, е твърде малко, но според разпоредбите на Агенцията за храните и лекарствата (FDA), пелинът е отровен! Ето защо компаниите, търгуващи с билкови продукти, не го предлагат под формата на концентрат. Токсичността му според мен се дължи повече на слухове, отколкото на наблюдения. Лично аз не съм виждала такива прояви, с изключение на главоболие и гадене. (Разбира се, не може да се очаква FDA да приеме наблюдения като моите. По-скоро ние трябва да разберем какви са основанията на FDA.) Токсичност може да има при количества много по-големи от необходимите за унищожаване на паразитите.

Тази билка се нарича Wormwood (worm (англ.ез.) – червей, wood (англ.ез.) – дърво (бел.пр.).), защото убива червеите! Съществува известно объркване по отношение на това коя Artemisia е истинският Wormwood. Информацията в книгите и разсадниците може да не е достоверна, въпреки техните твърдения. Купете си и посадете в градината си Artemisia absynthium. Сведенията за пелина водят към древността и тази билка се споменава дори в Библията.

Ако сами си отглеждате билката, събирайте и изсушавайте ранните листа. Те са сивозелени на цвят и са силно горчиви. Никой не би могъл да изяде твърде много листа по случайност. За употреба от възрастни, билката може да се постави в капсули, докато за децата ¼ чаена лъжичка стрита суха билка се смесва с мед. Не съм правила опити за по-голяма прецизност.

Капсули пелин могат да се намерят в комбинация с други билки.

Третата билка, необходима за излекуване на рака е карамфилът. Това е подправка, често използвана при приготвянето на печива. За да се изявят противопаразитните й свойства, тя трябва да бъде смляна. Купешката подправка, носеща етикет “млян карамфил” не върши работа, защото противопаразитните й свойства отдавна са се изпарили! Същото се отнася до мления карамфил, продаван в магазините за здравословни храни и билковите магазини, тъй като не се знае кога действително е смлян карамфилът. Запазването на ефикасността на карамфила би била гарантирана, ако компанията продуцент произведе капсули непосредствено след смилането му и осигури съхранението им в затворени бурканчета. Независимо от това какво пише на опаковката, не е сигурно, дали не е смлян преди години. Трябва или да поставите този въпрос на източника, от който сте решили да се снабдите или да си смелите карамфила сами.

Ще са ви са необходими около 100 капсули карамфил. Ако решите сами да се заемете с това, купете си от някой магазин за здравословни храни капсули от размер 00 (две нули). Не се опитвайте да разтваряте карамфила във вода! Получава се твърде силен разтвор. Можете да пробвате да го смесите с домашно приготвено кисело мляко или ябълково пюре. Капсули с размер 0 са също подходящи.

Сега вече имате:

 • Едно 30 милилитрово шишенце със Свръхсилна тинктура от обвивките (шлюпките) на черен орех, имаща бледозелен цвят. Това е една унция (ounce – унция. Като мярка за тежест е 28,3 гр, а като мярка за вместимост и течност – 28,4 мм3/мл (англ.) и 29,6 мм3/мл (амер.) – бел. пр.) или шест чаени лъжички, което е достатъчна доза за три седмици, ако не сте в много тежко състояние.
 • Едно бурканче с капсули пелин (една капсула съдържа 200 – 300 мг пелин) или ½ чаша листа от Artemisia.
 • Едно бурканче с прясно смлян карамфил (една капсула съдържа 400 – 500 мг карамфил) или ¼ чаша карамфил на прах.

Това са единствените билки, които са ви необходими да излекувате раковото си заболяване. Ще ги прилагате през първите 18 дни от Противопаразитната си програма.

За подобряване на ефекта от тази рецепта са необходими още две вещества – орнитин и аргинин. Паразитите отделят голямо количество амоняк като отпаден продукт от жизнената си дейност. Амонякът е техния еквивалент на урината, който се намира в голямо количество в свободно състояние в тялото на опаразитения човек. Амонякът е много токсичен, особено за мозъка (В мозъка липсва ензимът орнитинкарбамилтрансфераза, който превръща амоняка в урея). Според мен амонякът е този, който причинява напрегнатост през деня и безсъние и други нарушения на нощния сън. Ще спите по-добре, ако преди лягане приемате орнитин. Аргининът има подобен ефект – намалява въздействието на амоняка, но се взема сутрин, защото ободрява и зарежда с енергия.

Не се опитвайте да заместите билките с лекарства. Противопаразитните медикаменти могат да бъдат изключително токсични, дори в необходимите малки дози. Освен това те не унищожават всички стадии на паразитите.

Зепинг на паразитите

 

Въпреки че билковата Програма за унищожаване на паразитите е високо ефективна срещу паразитите, те трябва да се подложат на унищожение и с електричество. Всеки от тези методи си има област на най-висока ефективност.

Можете сами да си изработите зепер или да си го закупите. Източникът на енергия за този уред е 9 волтова батерия. При провеждане на зепинга, някои хора чувстват леко пощипване, а други не усещат нищо. След седем минути се прави 20 минутна почивка, през която вирусите и бактериите напускат мъртвите паразити. След това се провежда втори зепинг и се прави отново почивка от 20 до 40 минути. Следва трети, последен зепинг.

След трикратния зепинг са унищожени всички вируси, бактерии и паразити, включително метилите, които са могли да бъдат достигнати. Остават малко на брой трудни за достигане паразити, скрити в жлъчни и бъбречни камъни, абсцеси и чревното съдържимо. Повишаването на волтажа не решава този проблем. Паразитите, намиращи се на тези места, могат да бъдат достигнати само от 2 чаени лъжички Свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех.

Поради тази причина се налага използването на двата метода.

Провеждайте трикратен зепинг веднъж дневно докато се почувствате добре.

Не чакайте да започнете лечението, когато ще имате всичко необходимо! Започнете с това, с което се сдобиете първо и после добавяйте останалите неща. Представете си вашето тяло като цветна градина, нападната от насекоми, унищожаващи листата и цветовете на растенията. Те снасят яйца, от които се излюпват гладни гъсеници, които на свой ред се превръщат в пашкули, които пък се превръщат в нови възрастни индивиди и така нататък до безкрайност. Нямате време да чакате! Трябва да убиете всичко, което ви падне веднага, за да спасите, колкото е възможно повече листа и цветове!

ГОРНИЯТ ТЕКСТ Е ОТ КНИГАТА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК „ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК”. В НЕЯ ЩЕ НАМЕРИТЕ ОЩЕ ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОЗОНА И УПОТРЕБАТА НА УРЕДА ОЗОНАТОР

Озонът (О3) се състои от три атома кислород (О2). Това е кислород в най-реактивната му форма и е много силен окислител, който има широкоспектърно антимикробно действие. Озонът не е просто дезинфектант, той има стерилизиращо действие. Има свойството да унищожава не само бактерии, но и вируси, спори, гъби, плесени, мухъл, цисти и много други замърсители, като едновременно с това премахва разтворения органичен материал в следствие на окислението. Когато се използва правилно озонът е един от най-добрите методи за окисляване на замърсители. Тъй като озонът е нестабилен газ, той се задържа във въздуха за около 20 минути в зависимост от температурата на околната среда. След като изпълни задачите си, отново се превръща в кислород. Това означава, че озонът не може да бъде бутилиран, съхраняван или изпратен на клиента, той трябва да бъде произведен на място.

 

ПОПУЛЯРНИ НАЧИНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ОЗОНА

Дезинфекция и обеззаразяване на вода

Озонът е 50% по-силен окислител от хлора! В много населени места озонът се използва за прочистване на питейната вода. Озонът може да унищожи паразитите, които се развиват във водна среда като Gardia lamblia (Гардиа Ламблиа) Cryptosporidium (криптоспоридиум). Озонът атакува по химичен път замърсителите във водата (желязо, арсеник, водороден сулфид, нитрати и сложни органични съединения, които са струпани заедно под формата на оцветяване). Много домакинства, които използват вода от кладенци, ползват озон, за да дезинфектират водоизточниците си.

Напълнете чаша или кана с вода, включете Озонатора, поставете дифузера на дъното на съда и оставете водата да се озонира в продължение на 3 минути за количество от 250 мл. Ако желаете можете да оставите водата да се озонира по-дълго време.

Измиване на пресни плодове и зеленчуци

 

Озонът унищожава ферменти, плесени и бактерии, намалява съдържанието на остатъчните пестициди, хербициди, фунгициди и торове, отстранява натрупаните почистващи препарати, сапуни, полиращи вещества и вакси от повърхността на  земеделската продукция. Използването на озон също така допринася за подобряването на вкуса, външния вид и издръжливостта на продуктите.

 

Почистване на месо, пилета, морски деликатеси и сухи храни

Озонът убива бактериите и разрушава хормоните в месо, морски деликатеси и други хранителни продукти, както и от прибори за хранене, плотове и готварски съдове. Проучване направено в Държавния политехнически университет на щата Калифорния , САЩ показва, че 0.3 милионни части озон разтворени във филтрирана чешмяна вода могат да доведат до 99.99% намаляване на микроорганизми, намиращи се в храната като салмонела, Ишерихия коли 0157:Н7 и кампилобактер.

Озониране на зехтин

В комплекта на уреда Портазон (Озонатора се предлага от фирма “Доктор Натура”) има приставка маркуч, която има дифузер в единия си край и адаптор в другия. Поставете дифузера в зехтина и озонирайте в продължение на около 25 минути. Не използвайте един и същ дифузер за озониране на зехтин и на вода. След като озонирате зехтина изплакнете дифузера с гореща вода и го поставете в торбичка в хладилника. Няма да успеете да изчистите напълно зехтина от дифузера, затова не го използвайте за озониране на вода, а само и единствено за зехтин.

Хигиенизиране и разкрасяващи процедури

Озонът може да се използва за освежаване на кожата, за дезинфектиране на и почистване в дълбочина на проблемни участъци на кожата, както и при кожни проблеми. Озонирайте чаша вода в продължение на 5 до 10 минути. Използвайте водата, за да измиете ръцете и лицето си като по желание можете да използвате и мек, неутрален сапун. Озонираната вода може да се използва за изплакване на устата и за премахване на неприятни миризми.

За да вземете подмладяваща вана, напълнете ваната с вода както обикновено. Поставете устройството на безопасно разстояние и поставете дифузера във водата. Не влизайте във ваната, докато устройството е включено. Уверете се, че помещението е проветриво. Оставете устройството да действа около 15-25 минути. Изключете уреда и го изнесете от помещението. Насладете се на своята разкошна, отпускаща и обогатена с кислород вана!

За да накиснете краката си, напълнете малък леген с вода и го поставете пред стол. Поставете озонатора от едната страна на легена, на достатъчно разстояние от легена. Озонирайте водата докато киснете краката си, като покриете легена с найлон, за да не излиза озона. Винаги правете тази процедура в проветриво помещение.

 

Почистване и дезинфектиране

Уредът Портазон може да се използва за премахване на неприятни миризми, мухъл и плесени от множество малки зони в дома ви и около него като килери, хладилници, автомобили или мазета. Махнете дифузера от маркуча за прочистване на въздуха и го поставете в зоната, която искате да озонирате. Също така можете да отделите маркуча напълно, като така оставите озона да се отделя от отвора, разположен отстрани на уреда. Затворете зоната, която искате да озонирате и оставете уреда да действа около час. За някой зони може да е необходимо да се направят няколко озонирания, за да се постигне максимален ефект. Портазон не е предназначен за редовна употреба като уред за пречистване на въздуха, а по-скоро като начин за ударно прочистване на малки зони. Не оставяйте уреда да работи повече от един час без почивка и се уверете, че членовете на семейството ви и домашните любимци са напуснали зоната, в която прилагате ударно прочистване. След прочистването отворете прозорците или проветрете с вентилатор в продължение на 15 минути.

Дезинфектиране на пране

Добавянето на озонирана вода към прането спомага за по-лесното премахване на петна, дезинфектирането му и намалява износването на дрехите. Озонът прониква и отваря нишките на тъканите, като така улеснява почистването и избелването на дрехите и така е необходимо по-малко количество препарати. Просто озонирайте 4 или повече литри вода в продължение на 15-30 минути преди да започнете прането и ги добавете в пералнята. Озонът прочиства в дълбочина и дрехите ви ухаят свежо и са добре почистени.

 

ИЗЧИСТЕТЕ СЕ ОТ ИЗОПРОПИЛОВИЯ АЛКОХОЛ

Какво трябва да направите още сега, когато чревният метил е унищожен, а ракът е излекуван? Остават две задачи:

 1. Спрете да трупате изопропилов алкохол в тялото си.
 2. Отървете от тежки метали и токсини организма си, храната и дома си. (Този въпрос е третиран във Втората част: “Да си отново здрав”). Увредените тъкани ще заздравеят, а туморите ще се свият.

 

Изопропиловият алкохол е най-често използваният в козметиката антисептик. Проверете етикетите на цялата си козметика за думата “пропанол” или “изопропанол”. Обикновено на етикетите има информация за присъствието му, защото понастоящем не се подозира, че предизвиква рак. (Много хора използват козметични препарати, съдържащи изопропанол и не развиват рак. Техният черен дроб обезврежда изопропиловия алкохол. Консумирането на мухлясала храна, съдържаща афлатоксини нарушава способността на черния дроб да обезврежда пропанола.) Не знам дали пропиловите съединения като пропамид, пропацетамид, изопропилов галат или калциев пропионат, попаднали в организма се превръщат в изопропилов алкохол, но не рискувайте. Не използвайте нищо, което има в състава си нещо, започващо с “проп”. Не съхранявайте тези козметики в дома си, нито ги подарявайте някому. Просто ги изхвърлете.

Запомнете, че 100% от хората с рак имат натрупан изопропилов алкохол в черния си дроб и в раковите тъкани. Хората без неопластично заболяване нямат изопропилов алкохол в черния си дроб. Когато стигнете до описаните в тази книга случаи, ще видите, че когато единият от съпрузите има рак, той или тя има изопропилов алкохол и чревен метил в черния си дроб, както и ортофосфотирозин в засегнатия от рака орган. Другият съпруг обаче няма рак, въпреки че има същия паразит. Паразитът обаче е само в червата му/й и няма никакви яйца или стадии никъде в организма си. Всичко това е така, защото в организма му/й няма изопропилов алкохол.

Списъкът на продуктите, в които може да има изопропилов алкохол включва козметика, шампоани, лак за коса, освежител за уста, мусове, лосиони за тяло, препарати за бръснене и разбира се, спирт за почистване на кожата. Ако нещо ви съмнява, направо го изхвърлете!

Проверете всички етикети за “изопропилов алкохол”, “пропанол” или “изопропанол”. Изхвърлете продуктите, които ги съдържат!

Въпреки че продуктите с най-висока концентрация на изопропилов алкохол са козметични, този алкохол се открива и в храната ни! Основни източници за замърсяване на храните са ароматите и боите, които се екстрахират с разтворители! Екстрахираният концентрат се нарича “spice oleoresin” (Spice Oleoresins – екстракти от подправки, които имат качествата на самите подправки. Използват се за ароматизиране и овкусяване на храни при производството им (бел.пр.)). Естествено, разтворителите трябва да бъдат отстранени преди крайният продукт да е достигнал до потребителя. Но нищо, веднъж добавено, не може да бъде напълно отстранено.

 

Добрата новина е, че изопропиловият алкохол напуска сам организма ви в рамките на пет дни, след като спрете приемането му.

Но дори и законодателството да изискваше пълно отстраняване на дезинфекционните разтвори, неоспорима истина е, че нищо веднъж добавено, не може да бъде отстранено без следа. Вероятно хората, правещи законите, вярват, че малки количества – толкова малки, че да не могат да бъдат установени с ултравиолетов спектрофотометър, със сигурност са безвредни.

Изопропиловият алкохол е замърсител на студените зърнени закуски. (Cold cereals (breakfast cereals) – пакетирани зърнени храни за сутрешна закуска, които не се обработват термично, а се заливат с мляко, вода или сок. (бел.пр.). Спрете да купувате всички студени зърнени закуски. Дори и най-здравословните са замърсени. Не съм изследвала абсолютно всички марки на пазара, но съм изследвала толкова много, че едва ли ще имате шанс да попаднете на някоя незамърсена. Можете да си направите такива закуски сами.

Защо е толкова важно да се избавите от изопропиловия алкохол, щом вече сте се избавили от чревния метил и сте на поддържаща противопаразитна програма? Защото може много бързо да бъдете реинфестирани. Млечните продукти и хамбургерите не се загряват достатъчно, за да бъдат убити метацеркариите (кистите, които могат да издържат на много високи и много ниски температури във водни басейни на открито). Даже, ако поискате вашият хамбургер да бъде топлинно обработен много добре, никога не можете да бъдете сигурни, че готвачите не използват една и съща шпатула за готовите и суровите хамбургери. За 24 часа стадиите на метила вече са в кръвта ви и някои се превръщат във възрастни. Така преди да дойде време за следващата поддържаща доза на тинктурата от черен орех метилите са вече в черния ви дроб, а ортофосфотирозинът се е завърнал. Без наличие на изопропилов алкохол това не става, а при неговото наличие, е неизбежно.

Не бива да приемате високи дози противопаразитни средства вместо да избягвате натрупването на изопропилов алкохол в тялото си.

Четете етикетите на всички козметични препарати, които купувате. Добре е да носите лупа с осветител, когато пазарувате.

Всички студени зърнени закуски, които изпитах, включително такива, закупени от магазини за здравословно хранене, бяха замърсени с разтворители като бензол, въглероден тетрахлорид и изопропилов алкохол. НЕ ГИ ЯЖТЕ.

 

 

Продукти, замърсени с изопропилов алкохол

 

ИЗХВЪРЛЕТЕ ТЕЗИ ПРОДУКТИ…

дори, ако изопропиловият алкохол не е обозначен на етикета!

 • Шампоани, дори сериите, обозначени като здравословни
 • Купешки плодови сокове, включително тези, обозначени като 100% натурални и закупените от магазините за здравословно хранене
 • Купешка и бутилирана вода, включително дестилирана и закупена от магазините за здравословно хранене
 • Студени зърнени закуски, включително гранола и различни здравословни варианти
 • Спирт за почистване на кожата
 • Витамини и билкови екстракти (освен, ако сте ги тествали)
 • Всички препарати за бръснене, включително афтършейв
 • Лекарства по и без рецепта, освен ако не са тествани
 • Освежаваща вода за уста
 • Бяла захар (използвайте глюкоза или кафява захар, но прибавяйте витамин С, за да обезвредите плесените)
 • Безкофеиново кафе, postum (Postum – прахообразен заместител на кафето, произвеждан от печени зърна (нещо като нашето ръжено или леблебиено “кафе”, наречен на основателя на компанията производител C.W.Post. Произвеждано от 1895 до 2007г.  (бел.пр.), чай от билкови смеси (тези от една билка не са замърсени)
 • Лак и гел за коса
 • Газирани безалкохолни напитки
 • Козметични препарати (направете си свои собствени)

 

Можете сами да си направите много от тези продукти и ще сте сигурни, че не съдържат токсини.

Запомнете, че изопропиловият алкохол се нарича още пропилов алкохол, пропанол, изопропанол и спирт за почистване на кожата.

 

Ендогенен изопропилов алкохол означава, че той се произвежда вътре в тялото ви.

Има и друг, още по-пъклен източник на изопропилов алкохол.

………………………………………………………………………………..

Публикувано в Книги от Доктор Натура от admin на януари 14th, 2010.

Напишете коментар